Studieaanbod:

Dubbele finaliteit

3 + 4 Bedrijf en organisatie

 

 

Heb je een ruime interesse voor het bedrijfsleven in al zijn aspecten en werk je graag met cijfers? Je bent iemand die methodisch denkt en beschikt over organisatiezin, kritische ingesteldheid en contactvaardigheid. Je deinst er niet voor terug om te zoeken naar de meest geschikte oplossing voor één of ander probleem en je werkt graag in teamverband.

Als je eerste stappen in de informatica jouw nieuwsgierigheid naar de wereld van de pc aangewakkerd hebben, wiskunde je niet afschrikt en je je vlot wil leren uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels, dan kan je zeker rekenen op de studierichting Dubbele finaliteit 3 + 4 Bedrijf en organisatie.

Wat mag je verwachten:
Toekomstperspectieven:

De logische vervolgopleiding in de derde graad is TSO 5 + 6 Boekhouden-informatica.

Na de derde graad kan je doorstromen naar een bacheloropleiding in het economisch studiegebied. Deze opleiding is een goede voorbereiding op verdere studies in het hoger onderwijs.

Leerlingen die niet kiezen voor hoger onderwijs kunnen aan de slag als hulpboekhouder, administratief bediende of ICT-medewerker.

Indien je slaagt voor het vak bedrijfsbeheer dan ontvang je ook het Getuigschrift Basiskennis Bedrijfsbeheer waarmee je je als zelfstandige kunt vestigen.

De lessen vinden plaats op GO! Atheneum Tungrorum - campus Plinius in de Keversstraat 26 in Tongeren.

Meer info over het lessenpakket? Hieronder kan je een afdrukbare .pdf met de lessentabel downloaden:

 

 

 

Copyright © 2018-2024 van GO! Atheneum Tungrorum - Tongeren